Pudink z králičího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 22 g
- Sodík 307 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 283 mg
- Draslík 629.7 mg
- Vláknina 1008.2 mg
- Vitamín A 1008.2 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso umeleme se slaninou a namočenými vymačkamými žemlemi.
-
2
Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle, přidáme petrželku,
-
3
odstavíme a přimícháme k masu. Osolíme, přidáme citrónovou kůru,
-
4
koření dle chuti nebo paštikové koření a rozšlehaná vejce.
-
5
Dobře promícháme, dáme do vymazané zavařovací sklenice do 3/4,
-
6
uzavřeme a hodinu vaříme v páře.