Pudink z králičího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Králičí maso
  • 60 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Citronová kůra
  • 1 špetka Paštikové koření
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 442 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 307 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 283 mg
  • Draslík 629.7 mg
  • Vláknina 1008.2 mg
  • Vitamín A 1008.2 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso umeleme se slaninou a namočenými vymačkamými žemlemi.

  • 2

    Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle, přidáme petrželku,

  • 3

    odstavíme a přimícháme k masu. Osolíme, přidáme citrónovou kůru,

  • 4

    koření dle chuti nebo paštikové koření a rozšlehaná vejce.

  • 5

    Dobře promícháme, dáme do vymazané zavařovací sklenice do 3/4,

  • 6

    uzavřeme a hodinu vaříme v páře.

Komentáře k receptu