Salát z ředkviček s jablky a pažitkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 13 g
- Sodík 100 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 34.3 mg
- Draslík 500.9 mg
- Vláknina 7968 mg
- Vitamín A 7968 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nastrouháme a v míse zakapeme citronovou šťávou. Omyté ředkvičky nastrouháme nahrubo.
-
2
K jablkům přimícháme ředkvičky, smetanu a posypeme pažitkou.
-
3
Před podáváním necháme salát vychladit.