Hruškový salát s řeřichou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 139 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 307 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 156.9 mg
- Vláknina 3813.1 mg
- Vitamín A 3813.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dobře omytou a osušenou řeřichu smícháme ve vhodné nádobě s tenkými plátky hrušky a přelijeme hustým dresingem, který jsme připravili rozšleháním olivového oleje s citronovou šťávou, octem a pepřem. Na talíři zdobíme strouhaným Parmezánem.