Omidžový punč - Ómidžá hwáče

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 36 g Med včelí
  • 125 g Hrušky
  • 3.5 g Oříšky piniové
  • 20 g Omidžo
  • 400 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 46 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 47.7 mg
  • Vláknina 2350.8 mg
  • Vitamín A 2350.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ovoce omidža přebereme a opláchneme pod tekoucí vodou.

  • 2

    Přebrané omidža necháme máčet ve studné vodě asi 12 hodin.

  • 3

    Hrušku oloupeme a nakrájíme na plátky. Z plátků vykrájíme vykrajovátky tvary květů - nejlépe květy hrušně. Očistíme piniové oříšky mnutím v utěrce.

  • 4

    Vodou nasáklá omidža přecedíme přes utěrku a do vody, ve které jsme ovoce namáčeli, přimícháme cukr a med.

  • 5

    Tento nápoj podáváme studený, ozdobený piniemi a vykrájenými plátky hrušky.

Komentáře k receptu