Salát z okurek a hlávkového salátu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 21 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 187.8 mg
- Vláknina 3346.5 mg
- Vitamín A 3346.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát propláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky, okurky pokrájíme na silnější nudličky, cibulovou nať nasekáme na jemno.
-
2
Salát a okurky promícháme s cibulovou natí, solí, citronovou šťávou. Vmícháme kysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali cukr, necháme vychladit a podáváme.