Martini aperitiv
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1288 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 149.8 mg
- Vláknina 10870 mg
- Vitamín A 10870 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Příprava krusty: cukr nasypeme na talířek, půlku citrónu ještě rozřízneme, potřeme jí povrch (horní hrany) sklenic, které potom ponoříme do cukru, následně je postavíme vedle sebe na pracovní plochu.
-
2
Do míchací sklenice vložíme drcený led, přilijeme vermouth s ginem, nápoj důkladně zamícháme.
-
3
Hotový aperitiv přelijeme do připravených skleniček, do každé vložíme jednu olivu a podáváme.