Dip z křenu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Křen
  • 100 ml Mléko - podmáslí
  • 1 kávová lžička Med včelí
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 2 polévková lžíce Mléko kefírové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 48 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 127 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 126.4 mg
  • Vláknina 1810.8 mg
  • Vitamín A 1810.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme a najemno nastrouháme křen, petržel omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme.

  • 2

    V míse smícháme podmáslí, kefír, med, nasekanou petržel, nastrouhaný křen, vše důkladně promícháme, nakonec dochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Dip nandáme do misek a můžeme servírovat.

Komentáře k receptu