Dip z křenu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 48 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 1 g
- Sodík 127 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 126.4 mg
- Vláknina 1810.8 mg
- Vitamín A 1810.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme a najemno nastrouháme křen, petržel omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme.
-
2
V míse smícháme podmáslí, kefír, med, nasekanou petržel, nastrouhaný křen, vše důkladně promícháme, nakonec dochutíme solí a pepřem.
-
3
Dip nandáme do misek a můžeme servírovat.