Vejce s náplní z tresčích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 28 g
- Sodík 368 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 549.4 mg
- Draslík 257.2 mg
- Vláknina 3246.8 mg
- Vitamín A 3246.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.1 mg
- Vitamín E 6.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Cibuli nakrájíme na jemno, citron pokrájíme na plátky, z tresčích jater slijeme olej.
-
2
V míse utřeme žloutky s cibulí, tresčími játry, solí, mletou paprikou a vyšleháme do krému.
-
3
Bílky naplníme směsí a ozdobíme plátky citronu.