Prasečí ouška
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 25 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 0.5 mg
- Vláknina 2590 mg
- Vitamín A 2590 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Necháme rozmrazit listové těsto a poté z něj vyválíme obdélník na pocukrovaném vále, obdélník obrátíme.
-
2
Od delší strany srolujeme ke středu z obou stran.
-
3
30 minut necháme v lednici přikryté.
-
4
Poté nakrájíme plátky 0,7cm.
-
5
Rozložíme na plech a dáme péct na 220 stupňů do předehřáté trouby.
-
6
Pečeme 10 minut z jedné i druhé strany.
-
7
Po upečení je vyválíme v cukru krystalu.