Kořeněná marináda na skopové
Suroviny
- 1 kávová lžička Kari koření
- 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
- 1 kávová lžička Chilli koření mleté
- 1 ks Cibule
- 1 špetka Sůl
- 6 stroužek Česnek
- 1 polévková lžíce Jogurt bílý
- 1 polévková lžíce Citronová šťáva
- 1 polévková lžíce Olej rostlinný
- 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 48 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 2 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0.2 mg
- Draslík 89.8 mg
- Vláknina 1531.7 mg
- Vitamín A 1531.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek utřeme, cibuli na jemno nasekáme, smícháme se všemi ostatními přísadami.
-
2
Maso nakrájíme na kousky, vložíme do marinády a necháme odpočinout nejméně 2 hodiny, nejlépe do druhého dne.