Kořeněná marináda na skopové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 6 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 48 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.2 mg
  • Draslík 89.8 mg
  • Vláknina 1531.7 mg
  • Vitamín A 1531.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek utřeme, cibuli na jemno nasekáme, smícháme se všemi ostatními přísadami.

  • 2

    Maso nakrájíme na kousky, vložíme do marinády a necháme odpočinout nejméně 2 hodiny, nejlépe do druhého dne.

Komentáře k receptu