Hlávkový salát s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Zakysaná smetana
  • 8 ks Ředkvička
  • 2 ks Salát hlávkový
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 67 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 34 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 12.9 mg
  • Draslík 135 mg
  • Vláknina 3398.7 mg
  • Vitamín A 3398.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlávky salátu rozebereme, listy omyjeme pod studenou vodou a uložíme na mísu. Posypeme nakrájenými ředkvičkami, nakrájenou pažitkou a na drobno nakrájenými mladými cibulkami. Zlehka smícháme a pokapeme kysanou šlehačkovou smetanou nebo bílým jogurtem.

Komentáře k receptu