Francouzský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr balkánský
  • 2 kávová lžička Hořčice
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 178 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 346 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 22.3 mg
  • Draslík 508.2 mg
  • Vláknina 5201.8 mg
  • Vitamín A 5201.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájenou cibuli, okurku a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.

  • 2

    Zeleninu vyrovnáme na větší talíř a zalijeme zálivkou, kterou připravíme z olivového oleje, česneku, hořčice, soli a pepře.

  • 3

    Salát posypeme balkánským sýrem.

Komentáře k receptu