Francouzský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 11 g
- Sodík 346 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 22.3 mg
- Draslík 508.2 mg
- Vláknina 5201.8 mg
- Vitamín A 5201.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájenou cibuli, okurku a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.
-
2
Zeleninu vyrovnáme na větší talíř a zalijeme zálivkou, kterou připravíme z olivového oleje, česneku, hořčice, soli a pepře.
-
3
Salát posypeme balkánským sýrem.