Maso jako od tatara

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 5 stroužek Česnek
  • 40 dkg Vepřová panenka
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Cibule
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 179 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 321 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 234.1 mg
  • Draslík 578.3 mg
  • Vláknina 564.1 mg
  • Vitamín A 564.1 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Přemeleme dvakrát maso, aby bylo jemné. (Nebo maso naškrábeme nožem.)

  • 2

    Dáme je do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterskou omáčku a osolíme a opepříme. Přidáme žloutky a vše promícháme.

Komentáře k receptu