Hlávkový salát s podmáslím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 24 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 1 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 5.6 mg
- Vláknina 1471.5 mg
- Vitamín A 1471.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný a omytý hlávkový salát natrháme na kousky a vsypeme do mísy.
-
2
Podmáslí rozšleháme se solí a olejem a nalijeme na salát v míse. Přidáme omytý, nasekaný kopr a vše promícháme.
-
3
Salát ihned podáváme.