Hlávkový salát s podmáslím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Mléko - podmáslí
  • 1 kávová lžička Kopr čerstvý
  • 1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 24 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 5.6 mg
  • Vláknina 1471.5 mg
  • Vitamín A 1471.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný a omytý hlávkový salát natrháme na kousky a vsypeme do mísy.

  • 2

    Podmáslí rozšleháme se solí a olejem a nalijeme na salát v míse. Přidáme omytý, nasekaný kopr a vše promícháme.

  • 3

    Salát ihned podáváme.

Komentáře k receptu