Salát hruškový s rokfórem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 2 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 9.4 mg
- Draslík 332.9 mg
- Vláknina 7787.5 mg
- Vitamín A 7787.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky dáme sýr a rozmačkáme ho. Vmícháme jogurt, přidáme pažitku a pepř. Na kousky natrháme listy rossa, salátové čekanky a kadeřavého salátu. Dáme na talíře.
-
2
Rozčtvrtíme hrušky, odstraníme jádřinec a pokrájíme na plátky. Plátky hrušky vyrovnáme na listy salátu.
-
3
Přelijeme hrušky zálivkou a podáváme.