Salát hruškový s rokfórem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 100 g Čekanka
  • 100 g Salát kadeřavý
  • 150 g Salát Rosso
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Hrušky
  • 1.5 dl Jogurt krémový bílý natur
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 115 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 9.4 mg
  • Draslík 332.9 mg
  • Vláknina 7787.5 mg
  • Vitamín A 7787.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky dáme sýr a rozmačkáme ho. Vmícháme jogurt, přidáme pažitku a pepř. Na kousky natrháme listy rossa, salátové čekanky a kadeřavého salátu. Dáme na talíře.

  • 2

    Rozčtvrtíme hrušky, odstraníme jádřinec a pokrájíme na plátky. Plátky hrušky vyrovnáme na listy salátu.

  • 3

    Přelijeme hrušky zálivkou a podáváme.

Komentáře k receptu