Omáčka tvarohová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 29 g
- Sodík 327 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 260.3 mg
- Draslík 146.3 mg
- Vláknina 1489.5 mg
- Vitamín A 1489.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celé vejce uvaříme, scedíme ochladíme, oloupeme, vyndáme žloutky, které dáme do mísy, kam přidáme oloupanou a nakrájenou cibuli, jalovec, tvaroh, křen, máslo, hořčici, mletou papriku, olej a mixérem všechno rozmixujeme do hladké a lesklé hmoty, kterou ještě dochutíme solí a pepřem. Hotovou omáčku skladujeme na chladném místě. Pokud chceme podávat teplou, těsně před podáváním ji zahřejeme.