Vajíčková pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo pomazánkové
  • 50 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 50 g Sardelová očka
  • 20 g Kapary sterilované
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 239 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 288 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 89.6 mg
  • Vláknina 603.3 mg
  • Vitamín A 603.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lučinu utřeme s pomazánkovým máslem, přidáme jemně nasekaná, vařená vejce, očka, kapary, pažitku, hořčici, sůl a pepř. Podáváme na pečivu.

Komentáře k receptu