Crostini s fazolovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 6 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 212.2 mg
- Vláknina 532.3 mg
- Vitamín A 532.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bagetu nakrájenou na plátky potřeme po obou stranách částí oleje, osolíme a opepříme. Urovnáme na plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut dokřupava.
-
2
Do hrnce s vroucí vodou vsypeme vyloupané zelené fazole, povaříme 2 minuty, scedíme a zchladíme studenou vodou. Z fazolí sloupneme tvrdou slupku.
-
3
Několik fazolí necháme stranou na ozdobu a zbylé vsypeme do mixeru spolu s oloupanou šalotkou, česnekem, zbylým olejem a estragonem. Vše rozmixujeme na pastu, kterou osolíme a opepříme.
-
4
Topinky pastou potřeme těsně před podáváním. Ozdobíme celými fazolemi a opepříme.