Křupavý broskvovo-nektarinkový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 17 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 343.3 mg
- Vláknina 8197 mg
- Vitamín A 8197 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 3.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozválíme listové těsto, přendáme na plech s pečícím papírem a posypeme směsí mletými mandlemi smíchanými s vanilkovou dření, krupicovým cukrem (dvě polévkové lžíce) a pomerančovou kůrou.
-
2
Na směs rozložíme plátky ovoce a posypeme cukrem.
-
3
Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20-30 minut.
-
4
Hotový koláč pocukrujeme.