Bílé broskve se šampaňským želé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 110 g Cukr krupice
  • 750 ml Víno šumivé (sekt)
  • 3 kávová lžička Želatina bílá plátky
  • 3 ks Broskve
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 171.4 mg
  • Vláknina 2700 mg
  • Vitamín A 2700 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1562.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Želatinu rozmícháme ve dvou lžících růžového sektu a necháme nabobtnat.

  • 2

    Zbylý sekt zahřejeme s cukrem až se rozpustí, vaříme jednu minutu. Odstavíme a vmícháme želatinu.

  • 3

    Bílé broskve nakrájíme na dílky, dáme do zavařovací sklenice o

  • 4

    objemu 1 1/4l a zalijeme směsí. Můžeme také rozdělit do šesti

  • 5

    pohárů a nechat vychladit.

  • 6

    Podáváme jako dezert.

Komentáře k receptu