Tvarůžková pomazánka marinovaná v pivu II.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 1 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 105.7 mg
- Vláknina 1829.3 mg
- Vitamín A 1829.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce promícháme olomoucké tvarůžky nakrájené na kousky, drobně nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Směs okořeníme, přidáme hořčici a dobře zamícháme.
-
2
Směs naplníme do sklenic, zalijeme pivem, dobře uzavřeme a v chladničce necháme alespoň dva dny marinovat.