Tvarůžková pomazánka marinovaná v pivu II.

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 250 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 172 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 54 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 105.7 mg
  • Vláknina 1829.3 mg
  • Vitamín A 1829.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce promícháme olomoucké tvarůžky nakrájené na kousky, drobně nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Směs okořeníme, přidáme hořčici a dobře zamícháme.

  • 2

    Směs naplníme do sklenic, zalijeme pivem, dobře uzavřeme a v chladničce necháme alespoň dva dny marinovat.

Komentáře k receptu