Párky v pivní marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 787 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 55 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 47.2 mg
- Vláknina 281.6 mg
- Vitamín A 281.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 52.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Párky nakrájíme na špalíčky asi 5 cm dlouhé, na obou koncích nakrojíme do kříže a vložíme do vroucího piva a asi 10 minut vaříme. Poté párky vyjmeme a vložíme do zavařovacích sklenic.
-
2
V hrnečku smícháme se solamylem cukr a ocet a směs zašleháme do vroucího piva spolu s nastrouhaným křenem a hořčicí. Tři minuty povaříme a poté směs vlijeme na párky. Necháme několik dní marinovat.