Pivní sýr domácí II.

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Tvaroh měkký
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Kmín drcený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 107 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 2.2 mg
  • Vláknina 48.6 mg
  • Vitamín A 48.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme tvaroh s kmínem, pepřem a solí a zalijeme pivem. Mísu zakryjeme a několik dní necháme uležet při pokojové teplotě. Poté můžeme podávat.

Komentáře k receptu