Bageta s tataráčkem z uzeného lososa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 32 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Losos uzený
  • 400 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Šalotka
  • 8 ks Ředkvička
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Bageta
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 275 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 316 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 156.2 mg
  • Draslík 557.3 mg
  • Vláknina 3208.8 mg
  • Vitamín A 3208.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vodě uvaříme natvrdo dvě vejce.

  • 2

    Bagetu nakrájíme na krajíčky, pokapeme lžící oleje a mírně opečeme.

  • 3

    Uzeného lososa nakrájíme na kostičky, šalotku oloupeme a nasekáme. Ředkvičky omyjeme, 4 ponecháme na ozdobu a zbylé nastrouháme.

  • 4

    Lososa smícháme se šalotkou, ředkvičkami, nasekaným koprem a lžící oleje. Ochutíme pepřem a citronovou šťávou.

  • 5

    Krajíčky bagety obložíme uvařenými, na plátky nakrájenými vejci a tataráčkem z lososa. Ozdobíme ředkvičkami a snítkou kopru.

Komentáře k receptu