Broskvový bellini
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 2 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 114 mg
- Vláknina 1800 mg
- Vitamín A 1800 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2083.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dvě zralé broskve nařízneme do kříže a vložíme do vroucí vody. Vyjmeme, zchladíme a oloupeme.
-
2
Dužinu rozmixujeme a rozdělíme do šesti vysokých sklenek na šampaňské.
-
3
Dolijeme vychlazeným sektem.