Bůčková roláda dušená na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1081 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 106 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 144 mg
- Draslík 425.4 mg
- Vláknina 756.8 mg
- Vitamín A 756.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bůček bez kostí dobře rozklepeme, do masa vetřeme drcený česnek, posypeme paprikou, kmínem, solí a srolujeme. Roládu převážeme potravinářským provázkem nebo nití, vložíme do kastrolu, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka.
-
2
Roládu vyjmeme, necháme mírně vychladnout, zabalíme do fólie a v lednici necháme ztuhnout. Před podáváním odstraníme provázek, roládu krájíme šikmým řezem.