Izraelský ovocný salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 0.5 kávová lžička Ocet vinný
  • 2 ks Avokádo
  • 2 ks Grapefruity
  • 1 polévková lžíce Whisky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 191 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 890 mg
  • Vláknina 23250 mg
  • Vitamín A 23250 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 103.6 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Grapefruity oloupeme včetně bílé slupky a nakrájíme na kostičky.

  • 3

    Ovoce vsypeme do mísy a zakapeme alkoholem. Necháme asi 1 hodinu v chladničce.

  • 4

    Potom slijeme šťávu a k ovoci zlehka přimícháme majonézu s trochou vinného octa. Salát ještě 30 minut chladíme.

  • 5

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu