Nevařená ředkvičková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 17 g
- Sodík 640 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 281.1 mg
- Vláknina 3523 mg
- Vitamín A 3523 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkvičky a rukolu omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.
-
2
Zalijeme vývarem, octem, olejem a jogurtem.
-
3
Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme, dochutíme utřeným česnekem.
-
4
Servírujeme dobře vychlazené.