Pražský salát I.

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 120 g Jablka
  • 150 g Okurky nakládané
  • 250 g Vepřová pečeně
  • 200 g Telecí pečeně
  • 150 g Majonéza
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 397 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 806 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 84.5 mg
  • Draslík 406.7 mg
  • Vláknina 3344.5 mg
  • Vitamín A 3344.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a hrubě nastrouháme, okurky nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli drobně nakrájíme, na cedníku ji prolijeme vroucí vodou, studenou zchladíme a necháme okapat.

  • 2

    Vychladlé upečené telecí a vepřové maso nakrájíme na nudličky a vložíme do mísy a opepříme.

  • 3

    K masu lehce přimícháme všechny ostatní přísady a na závěr majonézu. Salát podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu