Cherry rajčátka s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 20 g
- Sodík 854 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 270.8 mg
- Draslík 772.3 mg
- Vláknina 7462.3 mg
- Vitamín A 7462.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.2 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci přivedeme k varu vodu a vložíme do ní vejce, vaříme je 10 minut. Poté je zchladíme, oloupeme, nakrájíme na osminky.
-
2
Rajčátka omyjeme, očistíme a překrojíme na polovinu. Parmezán krájíme na proužky. Do salátové mísy dáme rajčata, proužky parmezánu, vejce a majonézu. Vše osolíme, opepříme, dobře promícháme.
-
3
Pokrm rozdělíme na připravené talíře a zdobíme nasekanou pažitkou.