Vánoční ovocný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 5 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 63 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 547.1 mg
- Vláknina 14163.2 mg
- Vitamín A 14163.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 79.9 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kompotované ovoce slijeme, šťávu odložíme, všechno ovoce nakrájíme na kousky. Do kompotové šťávy vmícháme víno a rum.
-
2
Ovoce v míse promícháme, zalijeme zálivkou a pod fólií necháme v lednici vychladit.
-
3
Servírujeme v miskách či pohárech a zdobíme na nudličky nakrájenými mandlemi, které jsme spařili a oloupali.