Sleďový salát s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 8 g
- Sodík 470 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 374.1 mg
- Vláknina 7828.3 mg
- Vitamín A 7828.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme. Do větší mísy dáme sterilované červené fazole, oloupaná jablka a okurku nakrájené na kostičky. Přidáme sledě a brambory také nakrájené na kostičky a cibuli nadrobno. Osolíme, opepříme, zalijeme trochou octa a oleje, nakonec vmícháme hořčici. Servírujeme vychlazené, ozdobené snítkou petrželky a kolečky citronu.