Zeleninová příloha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 100 g Celer bulvový
  • 200 g Hrášek
  • 100 g Kedlubna
  • 200 g Květák
  • 200 g Máslo čerstvé
  • 200 g Fazole
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pórek
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.5 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 524 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 144 g
  • Sodík 842 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 40 mg
  • Draslík 708.2 mg
  • Vláknina 13803.2 mg
  • Vitamín A 13803.2 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.7 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci na másle osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, přidáme na kostky nakrájené brambory, kedlubnu, celer, na kolečka mrkev a pórek, vysypeme hrášek, fazole a květák, který rozdělíme na kousky. Přidáme sůl a pepř, přiklopíme hrnec a vaříme přibližně 30 minut.

Komentáře k receptu