Zeleninová příloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 144 g
- Sodík 842 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 40 mg
- Draslík 708.2 mg
- Vláknina 13803.2 mg
- Vitamín A 13803.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci na másle osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, přidáme na kostky nakrájené brambory, kedlubnu, celer, na kolečka mrkev a pórek, vysypeme hrášek, fazole a květák, který rozdělíme na kousky. Přidáme sůl a pepř, přiklopíme hrnec a vaříme přibližně 30 minut.