Jahodová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 3 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 16.7 mg
- Draslík 102.4 mg
- Vláknina 2666.7 mg
- Vitamín A 2666.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé jahody prolisujeme žíněným sítem, přidáme moučkový cukr a směs třeme do pěny. Přilijeme svařené vychladlé mléko a důkladně vše promícháme.
-
2
Polévku podáváme dobře vychlazenou.