Salát ze špenátu s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 204 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 16 g
- Sodík 790 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 13.6 mg
- Draslík 742.2 mg
- Vláknina 5833 mg
- Vitamín A 5833 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.6 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špenát důkladně propereme, necháme okapat, natrháme na malé kousky a dáme do mísy. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, pokapeme citrónovou šťávou a přidáme do mísy. lehce promícháme. Osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a servírujeme posypané hoblinkami parmezánu.