Bramborový salát s nakládanou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 12 g
- Sodík 3801 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 196.3 mg
- Draslík 718.6 mg
- Vláknina 17248 mg
- Vitamín A 17248 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájené okurky, scezenou a okapanou nakládanou zeleninovou směs, cibuli nakrájíme na kostičky a na sítu spaříme, necháme okapat a vychladnout. Přidáme na kostičky nakrájená vařená vejce, osolíme a promícháme s majonézou.