Bramborový salát s kysanou smetanou a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 17 g
- Sodík 422 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 174.6 mg
- Draslík 811.4 mg
- Vláknina 13064.6 mg
- Vitamín A 13064.6 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájenou šunku, scezený a okapaný hrášek, oloupané jablko, které jsme nastrouhali, scezený a okapaný celer a nakrájená vařená vejce. Salát osolíme, opepříme a zamícháme majonézou a kysanou smetanou.