Ovocný pudink s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 0 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 75 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 251.8 mg
- Vláknina 9437.5 mg
- Vitamín A 9437.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nasypeme rybíz bez větviček, maliny a zalijeme vodou. Povaříme několik minut a rozmixujeme. Přisypeme cukr, přilijeme vanilkovou esenci, červené víno, přivedeme k varu, oba škroby rozmícháme v trošce vody a pudink za stálého míchání škrobem zahustíme. Povaříme ještě půl minuty a odstavíme. Formičky vypláchneme studenou vodou a naplníme pudinkem. Po vychladnutí vyklopíme na dezertní talířky a podáváme s ovocným sirupem.