Pomazánka ze zvěřiny s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 200 g Srnčí maso pečené
  • 100 g Lučina smetanový sýr
  • 2 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 1 polévková lžíce Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 252 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 181 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 166 mg
  • Vláknina 176 mg
  • Vitamín A 176 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo ušleháme s lučinou, přidáme pečené srnčí maso, které jsme umleli. Přimícháme hořčici, jemně ustrouhaný křen a sůl. Směs dobře promícháme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu