Myšky z vařených vajec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 833 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 118 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 165.2 mg
- Draslík 853.6 mg
- Vláknina 13489.2 mg
- Vitamín A 13489.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařená vejce rozpůlíme, naplníme šunkovou pěnou a položíme plochou stranou dolů.
-
2
Škrabkou nastrouháme z mrkve myškám ocásky a přiložíme k polovinám vejce.
-
3
Z dýňových semínek uděláme uši, z hřebíčků oči a z tymiánu vousky. Čumáček vytvoříme z kousku olivy.