Salát z naloženého červeného zelí s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 1 g
- Sodík 430 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 631.7 mg
- Vláknina 17076 mg
- Vitamín A 17076 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z červeného zelí slijeme polovinu nálevu, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Zelí a jablka dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen, jemně pokrájené zelí i s čtyřmi lžícemi láku a vše promícháme.