Salát z rajčat, jablek a bílé ředkve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 0 g
- Sodík 96 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 503.6 mg
- Vláknina 6875.3 mg
- Vitamín A 6875.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse promícháme rajčata nakrájená na tenké půlky plátků, oloupaná, jádřinců zbavená a na nudličky nakrájená jablka a hned zakapeme citronovou šťávou. Ředkev očistíme, nahrubo nastrouháme a přidáme do mísy. Vše zakapeme zálivkou z octa, cukru, soli a jemně promícháme. Salát zdobíme měsíčky citronu.