Míchaný svěží salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 237 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 337.1 mg
- Vláknina 12584.3 mg
- Vitamín A 12584.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Listy salátu pokrájíme na kousky, nakrájíme okurku, rajče a ředkvičky.
-
2
Mrkev oškrábeme a nastrouháme.
-
3
Jablko nakrájíme na kostičky a zakápneme octem, aby nezhnědlo.
-
4
Připravíme si nálev - moučkový cukr rozšleháme s olejem, přidáme ocet a hořčici, osolíme a opepříme.
-
5
Doplníme vodou a nálevem přelijeme salát,který promícháme.
-
6
Dáme vychladit.