Salát z červené papriky a cizrny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 14 g
- Sodík 681 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 113.3 mg
- Vláknina 4239.5 mg
- Vitamín A 4239.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.8 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okapanou konzervovanou cizrnu smícháme s nakrájenou cibulí, utřenými 3 stroužky česneku, octem, olejem, solí, pepřem a nadrobno nasekanou petrželkou.
-
2
Červenou papriku opečeme a oloupeme, nakrájíme na nudličky a vmícháme s olivami plněnými červenou papričkou do cizrnové směsi.