Koktejl z mořských plodů s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 4 g
- Sodík 63 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 451.6 mg
- Vláknina 17826.6 mg
- Vitamín A 17826.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mořské plody opečeme krátce na oleji, poté přelijeme vínem, přisypeme koření, sůl a dusíme asi čtvrt hodiny.
-
2
V mezičase spaříme horkým octem oloupanou a na měsíčky nakrájenou cibuli, poté ji přelijeme studenou vodou a necháme okapat.
-
3
V míse smícháme udušené mořské plody bez koření, cibuli. Salát dobře promícháme a necháme vychladit.