Salát z vařeného celeru s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 44 g
- Sodík 1403 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 57.2 mg
- Draslík 933.7 mg
- Vláknina 18604 mg
- Vitamín A 18604 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer očistíme a uvaříme ve vodě se špetkou soli, uvařený slijeme a necháme okapat. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a pokapeme citronovou šťávou.
-
2
V míse smícháme na kostičky nakrájená jablka a celer, osolíme, vmícháme majonézu a ušlehanou smetanu.