Salát z vařeného celeru s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Celer bulvový
  • 100 g Majonéza
  • 250 g Jablka
  • 2 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 8 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 627 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 1403 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 57.2 mg
  • Draslík 933.7 mg
  • Vláknina 18604 mg
  • Vitamín A 18604 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celer očistíme a uvaříme ve vodě se špetkou soli, uvařený slijeme a necháme okapat. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a pokapeme citronovou šťávou.

  • 2

    V míse smícháme na kostičky nakrájená jablka a celer, osolíme, vmícháme majonézu a ušlehanou smetanu.

Komentáře k receptu