Pěna z lučiny s kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 150 g Lučina smetanový sýr
  • 120 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 15 ks Olivy zelené
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 259 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 46 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 40.8 mg
  • Draslík 1.3 mg
  • Vláknina 196.8 mg
  • Vitamín A 196.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse šlehačem ušleháme změklé máslo, do něj zašleháme lučinu, poté vmícháme kečup, drobně pokrájené olivy a na závěr zamícháme dobře ušlehanou smetanu.

Komentáře k receptu