Játrová pěna se smetanou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 200 g Paštika játrová
  • 120 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1.5 polévková lžíce Mandle
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 293 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 38.4 mg
  • Draslík 46.5 mg
  • Vláknina 1610.4 mg
  • Vitamín A 1610.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Spařené mandle oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. V misce šlehačem ušleháme změklé máslo do pěny, poté zašleháme paštiku, mandle a lehce vmícháme dobře ušlehanou smetanu.

Komentáře k receptu