Salát z langust a zeleniny

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Langusta
  • 300 g Salát hlávkový
  • 40 g Cukr krupice
  • 40 g Mrkev kořen
  • 60 g Tykev
  • 40 g Fenykl sladký - hlíza
  • 100 ml Voda pitná
  • 30 ml Ocet kvasný lihový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 169 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 160.5 mg
  • Draslík 476 mg
  • Vláknina 3611.8 mg
  • Vitamín A 3611.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Langustu 30 minut uvaříme, vychladlou zbavíme krunýře a obereme maso.

  • 2

    Salát omyjeme a natrháme na kousky.

  • 3

    Zeleninu očistíme, pokrájíme, krátce povaříme ve vroucí vodě.

  • 4

    Zeleninu přidáme k salátu, pokapeme zálivkou ze 100 ml vody, cukru a octa, navrch dáme kousky masa.

  • 5

    Osolíme a opepříme dle chuti.

Komentáře k receptu