Salát z langust a zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 25 g
- Sodík 154 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 160.5 mg
- Draslík 476 mg
- Vláknina 3611.8 mg
- Vitamín A 3611.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Langustu 30 minut uvaříme, vychladlou zbavíme krunýře a obereme maso.
-
2
Salát omyjeme a natrháme na kousky.
-
3
Zeleninu očistíme, pokrájíme, krátce povaříme ve vroucí vodě.
-
4
Zeleninu přidáme k salátu, pokapeme zálivkou ze 100 ml vody, cukru a octa, navrch dáme kousky masa.
-
5
Osolíme a opepříme dle chuti.