Salát z mladé kedlubny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 2 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 220.1 mg
- Vláknina 4056 mg
- Vitamín A 4056 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. V míse smícháme s drobně nasekanou petrželovou natí, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a vmícháme jogurt.
-
2
Pod fólií necháme v ledničce vychladit.