Salát z mladé kedlubny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 220 g Kedlubna
  • 120 g Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 70 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 220.1 mg
  • Vláknina 4056 mg
  • Vitamín A 4056 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. V míse smícháme s drobně nasekanou petrželovou natí, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a vmícháme jogurt.

  • 2

    Pod fólií necháme v ledničce vychladit.

Komentáře k receptu